Verzenden, Afhalen en Retourneren

Verzenden
KiwiWood doet zijn uiterste best uw product met oog op kwaliteit zo snel als mogelijk te produceren en te verzenden.

Wij zijn echter maar een klein bedrijf met beperkte capaciteit. Normaal kunt u uitgaan van een verwerkingstijd van ongeveer 5 werkdagen. Toch iets met spoed nodig, meld dit dan in uw bestelling en we laten u zo snel mogelijk weten wat we voor u kunnen betekenen.

Bij bestellingen hoger dan €75,- (incl. BTW) zal de verzending binnen Nederland gratis zijn.
Bij bestellingen lager dan €75,- en/of verzending naar het buitenland worden verzendkosten in rekening gebracht.

– Verzendkosten Nederland: € 6,95
– Verzendkosten België: € 11,95

Naar andere landen verzenden is ook mogelijk.
Neem hiervoor contact met ons op via info@kiwi-wood.nl.

Afhalen
Wij hebben geen winkel, maar gratis uw product ophalen is zeker mogelijk. Wilt u uw product af komen halen meld dit dan in uw bestelling bij verzending. Wij nemen contact met u op om hiervoor een afspraak te maken.

Retourneren
Binnen 14 dagen na ontvangst van het product is het mogelijk het product te retourneren. KiwiWood doet zijn best een product te leveren waar u trots op kan zijn. De reden van het retour zouden we dan ook graag willen weten. Dit bent u echter niet verplicht. Retourneren doet u door een e-mail te sturen naar info@kiwi-wood.nl met als onderwerp uw ordernummer en de tekst “herroeping”.

Voor persoonlijk gemaakte producten vervalt het herroepingsrecht.
Meer informatie over het herroepingsrecht en retourneren vind u in de Algemene voorwaarden. Of door een e-mail te sturen naar info@kiwi-wood.nl